14 Şubat 2008 Perşembe

Harry Potter and the Half Blood Prince

·

J.K Rowling'in ünlü serisi Harry Potter'ın beşinci halkası Harry Potter ve Melez Prens, 21 Kasım 2008 tarihinde vizyona girecek. David Yates'in yönettiği filmde, seri başladığında küçük bir çocuk olan Daniel Radcliffe yine ''Harry Potter'' rolünde kamera karşısına geçti.
Toplam bütçesi 150 milyon dolar olan filmde, Radcliffe ile Rupert Grint, Emma Watson, Helena Bonham Carter, David Bradley, Robbie Coltrane, Warwick Davis, Tom Felton, Michael Gambon, Alan Rickman, Maggie Smith, Natalia Tena, Julie Walters and David Thewlis, Evanna Lynch, Matthew Lewis, Bonnie Wright, Jim Broadbent, Helen McCrory, Jessie Cave, Hero Fiennes Tiffin ve Frank Dillane rol aldı.



2001 yılında ''Harry Potter ve Felsefe Taşı'' ile başlayan seri, 2002'de ''Harry Potter ve Sırlar Odası'', 2004'te ''Harry Potter ve Azkaban Tutsağı'', 2005'te ''Harry Potter ve Ateş Kadehi'' ile sürmüştü.

Her ne kadar çocukların daha çok ilgi gösterdiği bir seri olsa da artık Harry'nin ve Arkadaşlarının büyümüş olmasıyla bizlerinde ilgisini çeken bir sinema filmi konumuna geldi.

Serinin ilk filmi haricinde diğerlerini izleme fırsatım oldu.Kitaplarınında ilk 3 serisini okumuştum.Yalnız kitaplarını okuyarak izlerseniz daha kolay çözebiliyorsunuz.4. filmi kitabını okumadan izlediğim için kopukluklar oldu ama ihtişamlı görüntüleriyle seyre değer bir film olacak.

Harry Potter and Half Blood Prince Trailer

0 yorum: